Twitter

Eric skrev just till mig på twitter, UTAN ATT JAG TAGGADE HONOM! happiest girl alive


Just nu:

Norway cup!

Nytt Från Twitter

LÄNK FÖR ATT RÖSTA PÅ ROCKBJÖRNEN!!!!!!!! 
/Moa

Norway cup

Eric och Tone har haft soundcheck i Norge inför ikväll då dom giggar på Norway Cup!
/Moa

Svar på tal - Pride

Eric kommer uppträda med pop explosion på pride och biljetter finns att köpa/boka på ticnet, sök på pride så kommer det upp! Eric kommer vara där 3 augusti. ;)

eric's konsertdatum!

eric's konsertdatum som är kvar för iår!
 
31/7 Norway Cup, Norge TV2,
1/8 Sommertid, Norge TV2,
3/8 Pop Explosion Pride Stockholm,
4/8 Sommarkrysset, Gröna Lund TV4,
6/8 Lotta på Liseberg, TV4!
 
sen ska han till polen också i slutet av augusti!
hoppas vi ses på något ställe, jag ska på pop explosion & sommarkrysset!!
//emma

dålig uppdate.

hej alla underbara!
 det var varit jääätteee dålig uppdate från mig de senaste, men det är för att jag har först varit på en vecka semester i mallorca, sen har jag varit på ridläger i 5 dagar osvosv, och om 4 dagar far jag mot stockholm för att kolla på eric den 3 & 4 :) men ni ska få bättre uppdate nu, KRAM //Emma

Svar på tal - Eric till Norge och Polen

Fick en fråga av Emelie och såhär ligger det till, Eric har en facebook sida (Eric Saade heter den haha) och där skriver dom daglig uppdatering om var och när han spelar och vad han gör och länkar låtar och så. Där skrev han iallafall att han ska till Norge och Polen, sen finns ju ofta information på hemsidorna på ställerna där han spelar! Hoppas svaret blev bra :) / Moa
 

Twitter

Eric har somsagt varit i Helsingborg och hälsat på sin familj i två veckor nu, samtidigt passade han på att spela golf, hänga vid poolen, stötta Molly och bara njuta av att vara ledig antar jag! Nu är han påväg tillbaka till stockholm och på tisdag är han tillbaka i Norge!
/Moa
btw. Cecilia och Olivia är utomlands, Lovisa är ute med sin båt och Elvis är uppe i värmland och tror inte hon har någon bra teckning och min app funkar inte så bra, därför är bloggen lite dålig just nu men det blir bättre!

Eric stöttar Molly

Denna bilden la molly ut på instagram innan, haha knäppa! Antar att Eric va där och stöttade molly under rixfmfestivalen i Helsingborg nu när han ändå är där nere! Goa är dom! /Moa

 


yeah

Hejhej Elvis här! Nu är mitt internet fixat så jag kan blogga igen! whoop whoop :D De börjar dra ihop sig till Pride, Sommarkrysset och Lotta på liseberg! Jag ska gå på alla 3 så vi ses säkert där? ;) skriver så fort jag hittar nått kul att skriva om!:)

tjaa

Hejhej Elvis här! Nu är mitt internet fixat så jag kan blogga igen! whoop whoop :D De börjar dra ihop sig till Pride, Sommarkrysset och Lotta på liseberg! Jag ska gå på alla 3 så vi ses säkert där? ;) skriver så fort jag hittar nått kul att skriva om!:)

Eric till Norge och Polen!

Eric ska åka och uppträda i Norge nu på tisdag (tror jag) och även åka till Polen i slutet av augusti. Så om ni bor nära eller vill åka dit är det bara att köra! :)
En söt bild på Eric också! ;)
/ Cecilia

MY STORY

Eric var ju i Båstad i tisdags! Först gick jaghela dagen och letade, väntade och väntade! Sen var det soundcheck och Eric kom ut! Han körde en väldigt snabb soundcheck och skulle sen skriva autografer! Jag fick en autograf och sen sa jag: Kan jag få en kram? Han ba: jag hinner inte! Jag ba: En liten kram? Han ba: då vill alla ha, tyvärr hinner jag inte det! Då kändes det lite hopplöst men sen gick det ett tag och han sjöng första gången! Jag var tvungen att skynda mig därifrån för jag skulle eventuellt fått träffa honom! Jag såg honom bli intervjuad och sen gick dom in på players och han åt, men vi fick inte träffa honom! Så jag gick iväg och kom på att han skulle sjunga Snart igen! Jag ställde mig så långt mot ingången till center courten som möjligt. Han sjöng två låtar och direkt efter skyndade jag mig till ett ställe där han eventuellt skulle komma ut från! Så väntade jag ett tag och han kom ut!! Några ville ta bild men han sa att han inte hann! Så ville några ha give me five vilket han gav! Tillslut gick han nästan förbi mig när jag pratade med honom! Jag ba: Kolla den här! Jag har gjort den det är några i Saadefamily! Han sa något typ: Va fin! (Eller nåt!). Jag sträckte den åt honom så han kunde ta den och han ba: är den till mig? Jag ba: Jaa! Han ba: Tack! Så kramade han mig! Sen var han tvungen att gå och direkt efter började jag gråta! När jag kom till min kompis såg jag att han la upp bilden på Instagram på min "teckning" (som nån redan skrivit). Världens gulligaste! Jag vill tacka alla som skev sina namn till mig och Eric för att han tog sig tid att lyssna på mig och lägga upp den! Sen vill jag också säga att jag är ledsen att jag inte kunde skriva alla namn, men det var omöjligt för mig! + att jag fick en Saade vol. 2 signerad helt random! :) / Cecilia Några bilder:


eric göra en NY duett kanske MED!? & hur du ska flörta med honom! ;)


eric & justin!? kanske gör en duett! OMS!!
 
 
nu vet nii hur ni ska flörta med honom, haha.
 
//emma

Instagram!

Den här teckningen gjorde Cecilia och hon frågade folk i fall dom ville ha sitt namn skrivet på den för hon skulle ge den till Eric! Och wohla! ERIC LA UT EN BILD PÅ DEN PÅ SIN INSTAGRAM!


Min stora dag

Eric har träffat några barn från min stora dag! / Cecilia


Eric I båstad!

Hej! Jag är ju i Båstad nu och imorse såg jag både Tomas och Andrea, inte Eric däremot för att han hade redan gått in! Saadeshoppen är uppsatt inne på området och sen vet jag inte riktigt något mer för tillfället! Undrar ni något är det bara att kommentera! Jag ska uppdatera er så gott jag kan under hela dagen! Bjuder på en bild från när Eric var här förra året! / Cecilia


photoshoot

Två nya bilder från Erics photoshoot! Linda som har stylat honom ;) //Lovisa


TwitterPojkN

eric har inte twittrat på ett tag, men idag för ca 1 timme sen så skrev han, vad han skrev ser ni på bilden. Våran Saade verkar lite ledsen? eller de kanske är en liten ledtråd? ;)

Eric och Linda

Här är två bilder på Eric och hans stylist Linda! Från lindas instagram! / Cecilia


Ny låt?

Det verkar som att Eric och Json är på G med en ny låt? Igår twittrade Eric att han ville skriva en ny singel och idag la Json upp bilden nedan, ny singel på gång kanske?


död.

Eric är sååå jäääääkla snygg. jag dör. Han skriver: Love to my fans. How u doin?


ojdååååå.

HAHA nejdå. jag bara skojja med er, de har inte hänt! ;)))
men jag ville bara säga GLÖM INTE att kolla in här då och då för intressanta nyheter kan komma upp ibland ju! ;) PUSSN //emma

två saker och se FRAM emot.

25 dagar kvar till sommarkrysset OCH 26 dagar kvar till saadeträffen!! syns vi på något av ställerna!? :D
//emma

förklaring.

hejsan! förut fick vi en fråga om vi kunde skriva vem som var vem på våra profilbilder, så jag tänkte att jag kunde göra det nu! Först har vi Cecilia i den gråa snygga tröjan, sen har vi ursnygga Emma i svartvitt, sen är det Elvis i alla coola färger, sen söta Moa i det vita linnet, sen mig usa tröjan och sist men inte minst har vi gulliga Olivia i svartvitt! kram på er! //Lovisa


Eric going craazy on Twitter


The typical svensken

"Den som Saade han va de" /moa


Fanträffen!

Eric vet om fanträffen! Fan va kul de skulle va om han dök upp! Haha.
Vilka kommer på fanträffen? :)
 
 
 
// Elvis

eric idag.

 
haha, eric värkar ha en tråkig dag, kanske man ska åka dit och hålla honom sällskap? ;)
 
//emma

åååh.

inget speciellt värka hända eric just nu så det finns inget att skriva om, vi uppdaterar SÅ FORT vi vet något. men det är svårt då man inte hör något. eric har nog en ledig tid hemma och få chilla runt med vänner osv! :) härligt, de behöver han också, lite sommarlov ;).. synd bara att vädret suger, PUSS
//emma

Bio!

Eric är på bio med J-son !

Just chillin

Eric är ute och hänger med J-son och uppdaterade oss om det med en bild! / Cecilia Ps. BLOGG.SE APPEN FUNKAR! Så om jag har internet kan jag blogga!


Igår/Idag

Igår va Eric somsagt på fotografering med sin stylist Linda Jägerström, hoppas vi får bilder på det snart! Idag tror jag inte Eric gjort någonting speciellt, Json la ut en bild på instagram för ett tag sen och då va han och Eric ute med bilen och gled runt lite! Så tror Eric har haft en helt vanligt dag med Json idag ;)
/Moa

mollys date.

vem molly dejtar nu efter eric
http://noje.se.msn.com/kandisnytt/photopage.aspx?cp-documentid=250490854#image=3

SAADEFAMILY TRÄFF

gå in & dela och tacka ja till evenemanget!
https://www.facebook.com/events/232101046910398/#!/events/293581060739782/
vi ska ha en sjukt rolig dag framför oss saadefans, PUSS
//emma

PhotoShoot

Idag ska Eric på photo shoot! Hoppas vi får se några heta bilder sen.
 
Dehär skrev Eric igårkväll!
/ Elvis

Årets snyggaste killar 2013

Finns inte jättemycket att hålla er uppdaterade med just nu, men Eric kommer att finnas med i "Årets snyggaste killar 2013" kalendern och kommer att gå att beställa på cdon.com, alltså går den inte beställa just nu! Vilka kommer köpa? :)
/ Moa

Eric smyger in på allsång!

Bilder från när Eric smög in på allsång i tisdags för att se Molly. Hur fin är han inte?
/ Cecilia
 
Ps. Idag åker jag till skåne (Båstad) och kommer vara där i över två veckor, även när Eric ska uppträda så det blir inside information från Båstad ;) Men jag kommer inte kunna uppdatera lika bra då. Ska försöka göra minst ett inlägg per dag men ni får ha lite överseende. Kram!

17 juli

Nu finns även ett till datum att boka in, Eric kommer att vara gästartist under swedish open i båstad, så 17 Juli kommer Eric dit, mer vet jag inte.. Men bor ni nära kan ni ju kolla upp det!
 
Här är ett klipp från förra året, spola fram till 2 minuter ungefär! :)
/Moa

inte eric.. :/

molly erkänner sin kärlek för någon. men det är inte för eric dom är fortfarande bara väldigt bra vänner.
http://www.expressen.se/tv/noje/molly-firades-av-vannerna---och-exet-saade/?ref=nf
 
//emma

Allsång på Grensen

Imorgon 20.00 på sjuan kommer det avsnittet av allsång på grensen där Eric och Tone är med i att visas, så glöm inte kolla! Imorgon 20.00!

Molly och Eric på första sidan i dagens Aftonbladet


Bildregn från allsången igår

Oliviiiaaa :D
Jag, Olivia och en kompis som heter Emelie :)
Jag och Cecilia :)
Måns gillade att sjunga med Cecilia och Olivia
Finaste Molly!
Hon hade såå snygga skor!
Såå fin!
haha!
Älskade hennes klänning!
Jag med mustach.
Snygga Olivia!
Och så avslutar vi med ett väldigt snyggt skal!
 
Tyvärr är det bara bilder från genrepet för jag hade inte min kamera på direkt sändningen!
kram på er 
// Lovisa
 

Soundcheck till kvällens spelning!

En bild på soundchecken inför kvällens spelning på VG-liste i Stavanger. Ni kan följa programmet live HÄÄÄÄR från klockan 18.30.
/ Cecilia

Eric var på allsång för att stötta Molly

Eric var ju som sagt på allsång igår för att stötta Molly på sin födelsedag. Självklart snappar pressen upp det. Här är en artikel om det. I videon (Som ni kan se HÄR ) säger hon att Eric är en av hennes närmsta vänner men att dom INTE är tillsammans igen.
/ Cecilia

Eric tweetar

Eric har twittrat om att han ska till Norge. Han är påväg dit nu för ett gästframträdande. Han skrev också #Ilovemyfans.
/ Cecilia

Eric på allsång igår!

Hej!
Jag var ju på allsång igår. Molly fyllde 20 och vi anade att Eric skulle vara där och stötta henne på sin födelsedag, så rätt vi hade. Några minuter innan sändning smyger Eric in med keps och solbrillor, för att inte folk ska märka honom. Men vi märkte det ändå. Hela tiden satt han nerhasad i stolen och försökte gömma sig så gott han kunde. Dock fick han skriva 2-3 autografer innan det började. När Dead By April sjöng satt han och nickade med huvudet i takt till musiken till exempel och när Molly sjöng så sjöng han med lite, gungade med huvudet och efteråt applåderade han jättemycket. Sen hörde jag att han sjöng i micken också, dock såg inte det :( Måns intervjuade honom kort men det kunde man inte se någonstans.
HÄÄÄÄÄÄR kan du se programmet!
Här är en bild jag tog:
/ Cecilia

Eric & Tone

så otroligt fina.
 
//Emma

visste du att..

 
Eric kommer lämna sverige imorgon vid 5 tiden för att åka till norge igen.. *sadface* i gonna miss hiiim.
 
//emma

norge!

De blir nog inget festande för Eric inatt, han ska upp klockan 05.00 imorn! Då åker han till Norge, Stavanger. Han ska uppträda på VG grejen!
/ Elvis

ERIC I PUBLIKEN, GJORDE MIN KVÄLL

Måns: molly vilken allsång låt har du valt?
Molly: jag är en jävel på kärlek!
(dom filma eric)
Eric: *SMILEEEEE*
SÅ SÖT.
eric som sjunger som en vanlig person i publiken på allsång på skansen IKVÄLL!
''jag är en jävel på kärlek, jag är en jävel på att kyssa flickorna'' ;) haha awww..
så söt!
 
//emma

Imagine på radio!

Idag spelades Imagine på radio för första gången här i sverige och det var mixmegapol som var först med att göra det, grymma! Iallafall så tycker ni väl att den borde spelas mer och på fler ställen? Precis! Kontakta därför många radioställen och säg att dom ska spela Imagine, för om vi tjatar tillräckligt så kommer dom göra det! Great! ;)
'
Där överst ser ni, klockan 11.47 ;) 
/Moa

Eric i publiken!

/elvis

eric är där, precis NU

hejhej, blogga lite snabbt nu innan allsång på skansen börjar för de måste jag se, för mina andra tre bloggare är ju där just nu och dom såg en skymt av ERIC! eric saade sitter just nu i publiken på allsång på skansen!! nog för att kolla på molly, sjukt gulligt!! men de är ju allt hennes 20års dag! :D KRAM
 
//emma

Eric!

eric är tydligen på allsång på skansen! Hoppas vi får se honom i tvrutan!

/elvis!

eric & molly idag! <3

Idag fyller molly 20år & såklart firar eric med! :D
så gulligt att dom är vänner, dom båda är sjukt begåvad & grymma!! <3
 
//emma

ni måste göra det här, eric är värd det!

RÖSTA RÖSTA RÖSTA på eric
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen/article12709037.ab
RÖSTA RÖSTA RÖSTA. han är SÅÅÅ värd det! åså tar vi denna som
dagens bild, PUSS
//emma

ALLSÅNG PÅ SKANSEN

Halllååå saadefamily!
ikväll klockan 20.00 måste alla kolla på allsång på skansen, då tre av våra undebara bloggare är där, Cecilia, Lovisa & Olivia! :D vi får hoppas på att dom har en skylt och visar upp våran blogg också! ;) haha.
och då ska även fina molly uppträda & hon fyller 20 idag. GRATTIS

puss
//emma

en fråga, ett svar

hallååå alla saadefans därute!
har några små frågor till er ni får jätte gärna svara på här nere i kommentarsfältet, tar max 3min.
hur många gånger har du sett eric live?
hur blir du inombords då du träffar honom?
& ska du se honom i sommar? och isåfall vart?
skulle va riktigt roligt att få svar, och se era svar. KRAM
//emma

Minnen!

 Åh dehär var min födelsedag 2010, jag fyllde 12 år! Kommer ihåg att de va nåra spelningar / signeringar innan de som eric började känna igen mig, och innan denhär signeringen hade Eric lovat att jag skulle få en kram för de va min födelsedag! De va första gången jag träffade Alex också, haha, har bilder på oss också men dom är så sjukt fula så dom är förbjudna ! Hahahah.. Saknar lite grann när Eric inte va så känd, för då fick man snacka med honom, kramas mycket och allt! Men jag är så grymt stolt över att han har blivit så stor! 
All lycka till bästa Eric<3
dehär va den 27 maj 2010 :)
åh så går de inte att ladda upp bilden på mej och eric när vi kramas -.- åh.. men jag ska försöka ladda upp den sen! 
ville bara dela med mig av min bäääästa födelsedag någonsin!
 
/ Elvis ( kan inte blogga så mycket för mitt internet pajjar 24/7 )
Ni läsare är bäst btw<3

Fotografering

Detta skrev Erics stylist på facebook igårkväll, alltså tror jag att Eric ska på fotografering på fredag! Vi får hoppas att vi kan få se bilderna efteråt sen också,
Puss / Moa

godmorgon.

Hello!
Nu ska jag ta  mig till tågstationen för att ta tåget till Stockholm för att kolla på Allsången i kväll för att molly är med! :D
Där är även Cecilia, Olivia och några av deras kompisar. Så eftersom att blogg.se appen inte fungerar riktigt så kommer vi tre inte kunna blogga något idag :( 
Men vi hörs imorgon mina godingar!
Och eftersom att Molly fyller 20 år idag så kan man ju alltid hoppas på att Eric kommer dit och kollar ;) 
puss på er 
// Lovisa

OMG NI ÄR BÄST!

322 unika besökare ♥♥♥
694 sidvisningar ♥♥♥
NI ÄR BÄST.
//emma

tack!

Hej Alla!
Vi har haft bloggen i ynka 2 dagar och är uppe i över 300 läsare! Jag tänkte bara påminna er lite att ni kan ställa frågor i frågelådan i menyn till vänster! Ha det gött vi hörs på onsdag eller kanske torsdag jag vet inte om jag får tillgång till någon data och blogg.se appen är lite efterbliven.. 
 
Men vi hörs! Glöm inte tävlingen som pågår! 
 
// Oliviiiiiia

ni, läsare. är bäst

efter bara 1-2 dag med bloggen har vi 555 sidvisningar och 247 unika besökare. ni är undebara.
 
/emma

T A C K !

Hello crazysaadists! 
Först ville jag bara passa på att tacka er så otroligt mycket för allt erat stöd! 
Forstätt med att gilla & dela sidan och maila oss :D det är suuperr!
häär får ni en super snygg bild på eric som jag tog på rix fm festival i eskilstuna!
se och njut.
 
 
 
 
 
älskar den här låten så mycket fortfarande  ♥ 
visste ni förresten att...?
eric är mästare på att trolla med kort! 
ha det gött
//lovisa

gör som eric.

gör som Eric och köp nästa nummer av FRIDA-tidningen, tror intervjun mellan Eric & FRIDAtidningen är med där! //Emma

vill du vinna?

vi avslutar våran tävling om eric saades signerade idolkort då vi fått 150gillningar på våran sida https://www.facebook.com/TheSaadeFamilyblogg, så gilla på och skriv motiveringen varför du ska vinna till [email protected] så kanske de blir DU som får idolkortet hemskickat till din brevlåda, helt gratis. passa på. /emma

Efter ESC

 
Här är en video från när Eric åker hem till Sverige igen efter Eurovision Song Contest. En riktigt gullig video!
/ Cecilia

DESIGN

alldeles snart så sätts våran nya super snygga design in som bästa my har gjort, hon är grym!!
//Emma

Grekland fans hade "Meet Up"

Grekiska Saade-fans mötte upp varandra runt landet och gjorde en video om det! Ni kan se den på Erics facebooksida!
/Cecilia

Eric och Molly

Eric firade ju midsommar tillsammans med Molly. Dom har sagt sedan länge tillbaka att dom fortfarande är vänner. Därför borde det inte vara något konstigt. Finest.se verkar ha snappat upp det här och skrivit en liten artikel om det. Dom skriver bland annat att Molly och Eric fortfarande gillar varandras sällskap och att dom har börjat umgås igen.
Hela artikeln hittar ni HÄR
/ Cecilia

Instagram

Om ni inte redan följer Eric på instagram, gör det nu! Han heter ericsaadeofficial. Ovan är några bilder han lagt upp där! / Cecilia

Uppkommande datum!

 
Några datum ni kan försöka boka in för att åka och se Eric är
 
4 Juli - VG lista - Stavanger - Norge - Vet tyvärr inte så mycket om detta men det skrevs på facebooksidan att han ska till Norge på onsdag till stavanger och VG lista.
 
4 Augusti - Sommarkrysset, Gröna Lund, Stockholm, 20.00
 
Videon från 2010 på sommarkrysset!
 
6 Augusti - Lotta på Liseberg - Liseberg, Göteborg, 20.00
Video från 2011 på Liseberg
Här är lite ställen som ni kan boka in och försöka åka på och stötta Eric, stora delen av oss som bloggar här ska på sommarkrysset i Stockholm (dock inte jag..) och några stycken ska till göteborg, hoppas vi ses där!
 
/Moa
 

VG Lista 2012

 Här är några videor från VG Lista som Eric medverkade på i veckan.

godnatt!

GODNATT!
ni, läsare är bäst. vi har redan fått massor med läsare på sådan kort tid.
KÄRLEK.
 
//emma

saadefamily

äkta saadefamily.. här stog vi, flera tjejer och köade 6-8 timmar innan RIXFM i uppsala, bara för vi ville se eric.
äkta fans. //emma

totaly in love

 helt kär i detta, lyssna och njut! 
 
 
godnatt alla saadister sov gott :)
 
// lovisa

TÄVLING om eric saades autograf


 
Nu har just du chansen att vinna ett signerat idol kort av Eric Saade!
Allt du behöver göra är att gå in på vår facebook sida http://www.facebook.com/TheSaadeFamilyblogg, gilla sidan, dela bilden och sedan skriva en liten motivering till varför just du ska vinna det här signerade idol kortet!
För att ha större chans att vinna kan ni även fööja oss på twitter (thesaadefamily1) och på instagram (ericsaadefamily)!
Visst låter det busenkelt? Precis! Jag förstår inte varför du fortfarande läser detta in på sidan, gilla, dela och maila... NUU! 
Tävlingen avslutas när våran facebook sida har fått 150 likes.
Lycka till! 
// The Saadefamily  
 

Tone & Eric Godmorgen Norge

här kan du se när eric och tone va med i ''Godmorgen Norge''
 
 
 
//emma

TÄVLING!!!

 
Nu har just du chansen att vinna ett signerat idol kort av Eric Saade!
Allt du behöver göra är att gå in på vår facebook sida http://www.facebook.com/TheSaadeFamilyblogg, gilla sidan, dela bilden och sedan skriva en liten motivering till varför just du ska vinna det här signerade idol kortet!
För att ha större chans att vinna kan ni även fööja oss på twitter (thesaadefamily1) och på instagram (ericsaadefamily)!
Visst låter det busenkelt? Precis! Jag förstår inte varför du fortfarande läser detta in på sidan, gilla, dela och maila... NUU! 
Tävlingen avslutas när våran facebook sida har fått 150 likes.
Lycka till! 
// The Saadefamily  

planer! ;)

VI har stora planer på G! en tävling kommer ut redan IKVÄLL. och ni vinner ett toppen pris! mer info kommer sedan!

//emma

Twitter

 

Instagram

Eric la upp den här bilden på instagram för 2 timmar sen!
 

Saadefamily

Tänkte lägga upp lite bilder på vår underbara Saadefamily. Har ni några ni tagit på Saadefamily så skicka dom gärna till [email protected] så kanske vi lägger upp dom!
 
De tre första är innan Pop Explosion i Stockholm och den sista är innan Rix FM festival i Uppsala!
 

eric-feelings


Blogresponse

Som ni kanske ser har det kommit en lila sak längst upp i högra hörnan och det är vår frågelåda där ni gärna får ställa frågor till oss. Om ni vill rikta frågan till någon speciell person så uppskattar vi att ni skriver te.x ''Till Olivia:'' så blir det enklast för oss. Ni kan ställa frågorna anonyma och då är det bara att klicka i att ni inte vill visa era namn! Nu är det bara att klicka på knappen där det står ''fråga oss'' så kan ni ställa massa frågor till oss som bloggar här! Ni kan fråga exakt vad ni vill. Om Eric, om oss eller någon fråga eller kanske något helt annat.
 
// Olivia
 

Cecilia!

Hej hej!
Jag är också en av tjejerna som ska blogga här. Jag heter Cecilia, bor i Stockholm och är född 1998.
Jag blev ett fan av Eric när han var med i melodifestivalen med Manboy 2010. Men jag blev riktigt besatt av honom när jag såg honom live första gången i början av sommaren 2010.
Jag har sett honom live 15 gånger och varje gång är så sjukt underbart! Jag träffade honom Backstage i Västerås på Pop Explosion den 19/4-12.
Det ska bli jättekul att börja blogga här med dom andra tjejerna! Vi kommer ha jättebra uppdatering med bilder, videos och andra grejer! Så jag hoppas att ni läser! Här får ni lite bilder på mig. Kram!

L O V I S A

Hey dudes!
Hur mår ni? Är ni taggade för att forstätta läsa denna härliga blogg för att få veta i princip allt om Eric? :)
Tänkte väll det!
Nu tänkte jag berätta lite om mig och så.
Jag heter alltså Lovisa Andersson och jag är född 1997.
På tisdag är det exakt ett år sen jag såg Eric live första gången och då blev jag ett stoooort fan! Innan hade jag ju sett de mesta klippen på youtube osv, men när man ser han live bli man helt besatt och kommer aldrig kunna sluta! Jag började väll tycka han var bra då med Manboy och så på med Popular verkligen hejade jag på honom och blev så lycklig när han vann! Jag har oxå åkt runt så mycket jag har kunnat för att se honom och träffat han backstage efter Pop Explosion i Västerås och 20 september förra året var jag och hälsade på honom när han var i studion och spelade in vol.2!
På all min fritid dansar jag och lyssnar på/läser om /kollar på Eric :)
Om ni har några frågor eller så om bloggen kan ni antingen maila oss på: [email protected]
eller bara kommentera!
Gilla oss på Facebook: thesaadefamily.blogg.se
Följ oss på Twitter: thesaadefamily1
Följ oss på Instagram: ericsaadefamily
 
 
 
 
 
 


 
 
Ha det bra, kraaaam  
//

Eric och Aksel

 
 
Haha dom "slåss" över Tone!

/ Elvis

Eric i Norge

Hotter Than Fire - VG Lista
 
 
Hotter Than FIre - Allsång på grensen
 
Imagine Tone Damli feat. Eric Saade - Allsång på grensen
 
Här är lite videos från när Eric va i Norge och uppträdde!
/Moa

Olivia

Hejhej! Jag heter Olivia och är en av alla dom ska blogga här och jag är 15 år och bor i Stockholm. Jag började gilla Eric när han hade sin turné The Masquerade tour och hade en konsert i lilla Trosa där jag har mitt landställe. Igentligen ville jag inte åka och se han men det vart så och sen den dagen har jag vart ett fan av Eric. Efter det har jag gått på så många spelningar, signeringar och konserter jag bara kunnit och hunnit men har bara sätt han 18.. Men Eric känner igen mig och jag har även fått vara uppe på scen med Eric då han tog upp mig på scen i Eskilstuna under låten Break of dawn.. Om 3 dagar är det 1 år sen. Om ni har några funderingar är det bara att skriva en liten kommentar men vi ska fixa blogresponse som är mer enkelt för er att ställa frågor i och där kan ni även vara anonyma om ni inte vill ge ut ert namn eller så :)
min twitter: @alskarericsaade
min instagram: @alskarericsaade
min facebook:Olivia Örn
// Olivia.
 
 

Moa

okej, hej! jag är också en av tjejerna som kommer blogga här på denna fanbloggen, jag heter moa och är född 1997. jag upptäckte Eric efter manboy men blev väl mer ett fan efter popular. Om ni undrar något mer om mig/oss får ni fråga, puss!

Emma!

Hallååj! :)
Jag heter Emma och är också en av tjejerna som kommer blogga här!
Jag är född år 1995 & jag hittade bandet What's up på youtube för några år sedan och små lyssna på dom lite då och då, sedan var Eric med i mello med Manboy & de va då allt startade.
Har sett Eric massor med gånger på olika platser i Sverige, har även varit på signeringar och träffat honom backstage 21/4-12 i umeå & 15/6-12 i Eskilstuna på RIXFM.
 
 
 
 

Elvis!

hejhej jag heter Ellinor med jag kallas Elvis, jag är en av dom som ska blogga här! 
Jag börja gilla Eric när han var med i melodifestivalen med manboy.
Jag har varit på över 50+ konserter/spelningar/signeringar, har tappat räkningen! Haha, men jag kommer ihåg min första spelning som de va igår! :D De va i sollentuna.
Jag är 14 år och bor i Järfälla utanför Stockholm.
jag är blondinen :)

Hello people.

Hejsan folks. Välkommen till vran nya blogg :)
Vi är 6 st Eric Saade galningar som åker land och rike runt för att få se honom. Vi starta den här bloggen för att uppdatera nyheter och sådant om Eric.
Imorgon eller senare nu så kommer vi berätta om oss själva och lite om hur länge vi har gillat Eric osv. Men jag tänkte bara skriva lite kort vad vi heter. Jag heter Lovisa, och dom jag kommer att blogga med heter Olivia, Moa, Elvis, Cecilia och Emma!
Jag kommer skriva om mig imorgon eftersom att jag hade tänkt sova nu, så godnatt på er ♥ 
 

SaadeFamily


slide show

Hej vi är 6 tjejer som har denna blogg om den svenska heta artisten Eric Saade. Vi bloggar om exakt allt om honom, ibland har vi också tävlingar och lottar ut autografer och liknande. Vi har den bästa uppdateringen, och här får ni snabbast veta var Eric är.

Följ oss på twitter: @thesaadefamily1
Följ oss på instagram: @ericsaadefamily
Gilla oss på facebook: thesaadefamily.blogg.se
Kontakt.: [email protected]

RSS 2.0