Rockbjörnen

Ikväll 20.00 är de dags för rockbjörnen! Eric är nominerad i tre kategorier, årets manliga liveartist, årets svenska låt och årets konsert så hoppas ni har röstat så att han vinner ikväll, han kommer INTE vara på plats för att ta emot priserna eftersom han är i norge med json och skriver en(eller flera) nya låtar! Och han fick även träffa tone idag, gissa vem som är lycklig? haha!
/Moa
bild från erics instagramoch bild från tones instagram!


Twitter

Eric har börjat följa två nya på twitter och kan ni gissa vad? En av dom va Cecilia! Grymttt! Så nu är vi två stycken på bloggen som Eric följer! Hur coooooolt? Är ni avis? ;)
/Moa
 

GLOBEN HORSE SHOW - FAKE!!!

Rykterna om att Eric skulle vara med på globen horse show är FAKE! Dom har använt Erics namn för att sälja biljetter! SÅ KÖP INTE BILJETTER FÖR ATT SE ERIC, HAN SKA INTE DIT!
/Moa

Eric i Polen

Igår uppträdde Eric på sopotfestivalen ju, och där vann han flera priser i Top of the Top, tror jag de hette, och det är Polens största musiktävling! Man blir ju grymt stolt! Här kommer några bilder!


ERIC PÅ HÄSTRYGGEN

Eric ska vara med på Stockholm horseshow! Han ska hoppa med resten av stjärnorna! blandannat Caroline af Ugglas, Ola rapace, Sara Varga och några till! Någon som ska dit?:) och hur tror ni att Eric klarar sig på hästryggen? Han är ju så envis så de blir säkert bra! Haha. Jättemodigt av honom att vara med:D
/Elvis


Sopot Festival i Polen

Här är scenen Eric ska uppträda på, på sopot festivalen på fredag! Konstigt men stor , haha:)
/ Elvis


Liten Eric!

Denhär bilden la han upp på instagram tidigare idag, gullig!
/Elvis


Lip biting

Våran Eric, så sjukt söt! Imorgon åker han till Polen och är där i 5 dagar. Sen åker han antagligen hem till Sverige igen:)
/Elvis


Vinnaren av signerat idolkort av Eric är...

Alva Lövgren! STOOOOOOORT GRATTIS till dig!
Du får skriva ett mejl till oss ([email protected]) med din adress och lite sånt så kommer du får idolkortet hemskickat! 
Och tack så mycket för alla motiveringar och ni som inte vann får var med och tävla i våra andra tävlingar! 
/ Moa

Ett år sen my art is my freedom

Kan ni fatta att det gått ett helt år sen Eric gjorde sin tatuering? Det är galet! Men den är sjukt snygg och idag fyller den ett år, grattis till den ;) haha!
/Moa

Dn-Galan

Igår uppträdde Eric utan att berätta för sina fans. Han gjorde ett kort uppträdande på dn-galan. Det sändes inte på tv så om man ville se det hade man behövt vara på plats. Han lämnade först över diamantväskan och sen sjöng han Hotter than fire. När någon sedan frågade "Saknade du din Saadefamily?" så svarade han "ja;)".

Här är två bilder. Understa är på Eric och Hilda Stenmalm. Dom jobbade tillsammans på Disney när Eric jobbade där.


Rix FM festival Norrköping

Hej!
Eric var ju i Norrköping på Rix fm festival i torsdags. I en intervju säger han att han inte kommer göra fler "inhopp" i turnén i år (kan länka den sen). Eric har alltså varit på fyra stopp i år, Falun, Eskilstuna, Uppsala och nu Norrköping. Vilka/Vilket stopp har du besökt? Här är några bilder som Eric, Tone och Alex lagt upp på instagram från torsdags.
(har ni bilder från norrköping eller något annat uppträdande får ni gärna skicka bilder. Antingen kan ni lägga upp på instagram och tagga oss: ericsaadefamily eller så kan ni tagga oss och bilden på twitter: thesaadefamily1 eller så kan ni mejla: [email protected])


Studio och fifa

Igår var Eric i studion med Json och Jason Gill typ hela dagen och avslutade såklart sedan med FIFA!
Och häromdagen var han "out with some friends"
;)
bilder på de får ni här!
// Lovisa


NORRKÖPIIINGG

OMG! 
På torsdag kommer Eric och Tone vara med på RixfmFestival i norrköping!!!!!!!!
vilka kommer!? 
// Lovisa

RIX FM

Eric och Tone har med Imagine blivit veckans hitvarning på rixfm! och även så är dom utmanare på rix topp 6, så nu får ni gå in och röst på dom!
/Moa

Miss you!

 
 
/Angelika

intervju från Pride

 haha fett söt på slutet!
 
 /Angelika

bilder!

Var ni på Pride, Sommarkrysset eller Lotta på liseberg när Eric va där? Om ni va där och har bilder som NI har tagit på Eric,skriv era namn på bilderna och så maila dom till oss så kanske vi lägger upp dom på bloggen :) 
Maila bilderna till [email protected] !
/elvisftw

död typ

HEJHEJ ALLA FINA!
tänkte bara säga att jag kan inte blogga typ eftersom jag kan inte lägga upp bilder och då blir de endå bara tråkiga inlägg.. Men snart åker jag till stockholm igen och då hoppas jag att internet är snabbare där! Ville bara berätta att jag lever lixom! men ha de bra. // Elvisftw

FIFA night

Ikväll har Eric "FiFa night" med Json och hans andra "boys" ! :)
// Lovisa


Eric twittrar

Eric borde kanske ge oss lite mer musik nu? ;)
//Lovisa


Partyy

Eric festar loss i kväll med bland annat Json, Jason Gill och Danny!


Sommarkrysset!

En bild från när Eric och Tone sound checka på sommarkrysset, Ser ni mig och Lovisa?
 
 
/Angelika

Jag är ny här på bloggen!

Hejhej! :)
jag är ny här så nu tänkte ja berätta lite om mig själv,
Jag heter Angelika Kettunen men jag brukar bli kallad för Kettan eller Anki, Född 98:a, Jag bor 3 timmar från Stockholm i ett litet ställe som heter Norberg. jag började gilla Eric efter Manboy men sen efter Popular blev jag besatt, jag har sätt Eric live rätt många gånger, han kommet till & med ihåg mig :') Jag har varit backstage två gånger, En gång i Västerås på "Pop Explosion" den 19 April och en annan gång i Oslo på "Sommertid" den 2 augusti.
 
Så här ser jag ut!
 
 
 
 
 
 

Why we love him


Eric och Molly igår

Världens finaste!


Etta på iTunes!!

Imagine är nu 1 på iTunes!! Sjuuuukt!!


Update

Dålig uppdatering vi vet, men appen funkar inte och jag försökte hundra gånger igår.. Men inlägg om lotta på liseberg kommer! /Moa


...


<3
/Moa

SAADETHOUGHTS

TRUE.
/Moa

Ändrat.

Nu har vi ändrat så att vi kommer avsluta tävlingen om det signerade idolkortet när vår facebook sida har fått 100 likes. Då är det inte långt kvar och vi behöver er hjälp för att den ska avslutas. Så länka våran blogg på facebook, instagram, twitter och jaa.. allt! Berätta för era vänner och se till att vi får våra 100 likes! 
Ni kan läsa mer om tävlingen här! 
Lycka till och sprid våran blogg!
- Världens bästa Eric Saade blogg 
 
Mvh The Saadefamily

Ny månad- Ny bild i kalendern

 Ny månad så glöm inte byta bild i eran Erickalender om ni har! 
/Moa

slide show

Hej vi är 6 tjejer som har denna blogg om den svenska heta artisten Eric Saade. Vi bloggar om exakt allt om honom, ibland har vi också tävlingar och lottar ut autografer och liknande. Vi har den bästa uppdateringen, och här får ni snabbast veta var Eric är.

Följ oss på twitter: @thesaadefamily1
Följ oss på instagram: @ericsaadefamily
Gilla oss på facebook: thesaadefamily.blogg.se
Kontakt.: [email protected]

RSS 2.0